Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Pingborrar

Jag har två fastigheter där gräsmattan är angripna av Pingborrar. Den ena på fem ställen med en yta om ca 40kvm/ st, den andra med en sammanhängande yta om över 200 kvm. Angreppen började ifjol. Jag stödsådde i våras och gödslade rikligt, så gräsmattorna var riktigt fina hela säsongen. Nu har Kajor och andra Kråkfåglar tagit över med följd att gräset är obefintligt.

Skall jag bearbeta marken och så i höst eller skall jag vänta? Hur länge bör jag vänta? En teori är att breda ut en tunn fiberduk och lägga ut en såbädd och så på den - vad tror Ni om detta?

Tacksam för svar.
Carl-Gustaf

Odla Svarar: 

Det finns ett preparat, Exhibit sc-wdg mot bl.a. pingborre, som man kan vattna med för att försöka bli av med larverna. Medlet vattnas ut när jorden har blivit varm, dvs. på våren.

Pröva med det upprepade gånger.

Det går knappast med fibeduk + ny jord, du kommer att få dom där också inom kort.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.