Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Pilhäck på balkongen

Jag har planterat ett pilstaket på balkongen. Det är planterat i Lindesbergskrukor för att förhoppningsvis ha tillräckligt med utrymme och för att de ska få viss isolering under vintern.

Min fråga är om pilen klarar tjälen dvs. om jorden i krukorna fryser? Om pilen är planterad i trädgård så är det ju också tjäle men tänker att den i balkongkruka har mindre motståndskraft.

Tack för svar
Anja-Christina

Odla Svarar: 

Om du nu inte bor alldeles i Norrland med hårt väder, så ska den klara sig. Krukan isolerar bra. Men du kan ösa på torra löv och granris över jorden, så att frosten inte går så djupt.

Sylvia