Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Physalis = flerårig

Om den är flerårig HUR bär jag mig åt för att de ska överleva? De är dryga 120 cm, än så länge, SMÅ gröna frukter! Vore SÅÅÅ roligt att kunna njuta av dessa frukter själva!

Ann Sofie

Odla Svarar: 

I och för sig är den flerårig, men den är så lätt att fröföröka på våren igen, så det är frågan om man ska spara eller starta om.

Men för att du ska få njuta av frukterna, ta in den nu innan frosten tar den. Har du ev. en "mellanlandningsplats" i form av uterum, växthus e.d. med lite värme så att den sakta vänjer sig vid varmare temperatur? Sedan kan du, om du vill, flytta den i ditt ljusaste fönster så att frukterna ska mogna.

Sylvia