Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Physalis

Hej!
Har sedan i våras en bland annat en Physalis på balkongen. Jag satt här och läste i forumet om frågor rörande Physalis och övervintring. Jag trodde att min var en perenn!? Min har i varje fall tappat alla blad nu och jag tänkte beskära för att torka frukterna kvar på stammarna för dekoration. När jag har gjort detta är själva plantan alltså inget att spara på? Hade tänkt att placera den frostfritt för att ta ut på balkongen i vår, men kanske det inte är någon mening med det?

Hjälp!
Tack för svar!
/den 25 åriga "tanten" med den fina balkongen

Odla Svarar: 

Vilken Physalis har du, det finns ju flera... Har du den Physalis med ätliga bär eller har du Physalis alkengii, alltså japanska lyktor?

Den förstnämnda är enkel att så igen på våren, den hinner ändå, den senare är perenn och man kan spara den.

Sylvia