Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Phlox Subulata

Phlox SubulataHej Sylvia,
Du har hjälpt mig ofta genom att svara på mina frågor så jag hoppas att du kan göra det även denna gången.

Jag har en sida av trädgården som kan se likadant ut som på den bifogade bilden som jag skickar med bara om jag hittar ett ställe där jag kan köpa fröer av en sort blomma som heter Phlox Subulata. Jag har kollat och frågat många men det verkar som att ingen vet om det finns fröer att köpa överhuvudtaget. Jag vet att det finns plantor men eftersom den delen där jag tänker att ha denna sort är mkt stor då är det inte möjligt för mig att köpa tusentals plantor.

Så min fråga är kan du hjälpa mig att hitta fröer till Phlox Subulata?

Thymus praecox 'Coccineus'Den andra bilden visar en blomma som jag kan inte namnet på. Finns det fröer även till denna sort av blomma?

Hjärtligt tack för all hjälp.
Med vänliga hälsningar
/Nadja

Odla Svarar: 

Eftersom du behöver stora mängder frön av mossflox, kanske du kan vända dig till en grossist istället. Hör t.ex. med Weibulls/Hammenhögs direkt http://www.weibulls.com där finns telefonnummer under Kontakt eller e-mail konsumentkontakt@weibulls.com

Den andra växten heter, Thymus praecox 'Coccineus'. Den är en kryptimjan. Samma gäller för fröna här, ring grossister och fråga efter större förpackningar.

Sylvia