Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Phalapnopsisorkidée

Hej Björn,
Jag har en Phalapnopsisorkidée med en nyutväxt stängel som har fått tre knoppar. Problemet är nu att först den ena och nu också den andra knoppen har blivit ljusgröna och sedan gula, de ser lite skrövliga ut. Blomman ser fin ut för övrigt, dess blad är gröna och fina. Planterade om den före sommaren. Jag vill ha den att blomma, inte att blommorna ska falla av - vad har jag gjort för fel?

Tack på förhand.
Med vänlig hälsning /Patrick

Odla Svarar: 

Hej,
Ursäkta mitt sena svar på denna fråga. Kan det vara låg luftfuktighet som är problemet? Prova att spraya plantan ofta (ej blommorna direkt -- kan ge fläckar) men se till att vatten ej samlas över natten i bladvecket.

Vänligen,
Björn