Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Persikoträd Frost i växthus

Hej!
Jag köpte ett persikoträd Frost förra året. Jag planterade det i gräsmattan, bor i Göteborg. Jag undrar hur stort det blir då jag funderar på att sätta det i bädden i växthuset som är ca 230 cm högt. Eller kommer det att gå bra att ha det ute. Det finns ju så mycket annat som jag vill ha i växthuset. Finns det något man ska göra för att det ska trivas ute? Bygga ett litet plast tält till det eller liknande vid kallare tider? Gödsling, vattning mm?

Tacksam för svar och tack för en jättebra sida!
hälsningar Annika

Odla Svarar: 

Du kan ha det utanför växthuset för det är härdigt och i Göteborg har ni ju inte särskilt kalla vintrar. Du behöver inte bygga in det, möjligen kan du skugga det på våren för att fördröja blomningen. Om det blommar innan det blivit varmt i luften kan befruktningen misslyckas även om du hjälper till med en pensel vilket är nödvändigt

Göran