Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Perennrabatt mot husgrund

Hej!
Vi har en liten perennrabatt mot husgrund. För att slippa rensa ogräs jämt så har vi lagt en markväv över rabatten och i ramar planterat alunrot och honungssalvia. Är det risk för att vattnet på grund av väven rinner mot grunden och kanske ner i grunden till källaren?

Rabatten lutar något in mot grunden, men vi har gjort många små hål i väven så att vatten inte blir stående.

Vänligen
Bo

Odla Svarar: 

Är det en liten rabatt så kanske faran inte är så överhängande. Men det bästa är att man lägger ett par rader plattor eller kullerstenar e.d. intill husväggen och "drar" ut rabatten så pass att den inte hamnar under takutsprånget, alltså inte så att det rasar snö rakt på växterna.

Sylvia