Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Perennproblem

Hej!
Jag har en rabatt där de flesta perenner som jag satt inte kommer upp nästa år. Vad kan det vara för fel? Om jag gräver om rabatten vad ska jag då tänka på?

Mvh Gunilla Sandin

Odla Svarar: 

Det kan vara så att den är vattensjuk, dvs. vattnet står där under vintern och får växterna att "drunkna". Det kan också vara så att det finns steniga schaktningsmassor och annat skräp från husbygget där under, så att växterna så att säga "står i luften" och får inget vatten och näring.

Men utan att ha sett det är det svårt att veta vad som är fel. Men du bör verkligen gräva om den och titta vad du hittar längre ner i marken. Sedan blir åtgärderna därefter.

Sylvia