Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Penséorkidé

Hej!
Jag har köpt en penséorkidé för c:a en månad sen med knoppar på. Fortfarande har inga av dem slagit ut. Jag hade den först i fönsterkarmen (söderfönster) men det var nog för varmt och ljust där så jag satte in den i rummet. Är även där för varmt för att den ska blomma? Jag har dock fönstret öppet på natten så det blir c:a 18 C på natten i rummet så jag vet inte riktigt vad felet är... 

mvh Jonas

Odla Svarar: 

Hejhej,
Står den fortfarande still? Eller har något hänt? Transporten från Holland till butiken och sen från butiken till dig kan ha chockat plantan tyvärr. Men vänta och se är det jag kan råda dig till. Och att ge den jämn fuktighet i komposten och luften.

Vänligen,
Björn

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.