Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Pelargonia

Gunborg Erlandsson

En del blad på mina pelargonior gulnar. När jag tittar under dem, så är det små mörkt gröna kulor. Det är inte bladlöss och jag har aldrig haft något liknande förr. Jag är gammal i gården och har odlat allt både i trädgården och inomhus. Har just satt om dem efter att de vilat i källaren över vintern. Har köpt speciell blomjord och satt dem i. Tacksam för svar och vad jag bör göra. Gunborg.

Odla Svarar: 

Hej!

Små gröna kulor..?? Det låter ju lite mysko. Jag tror inte jag har sett sådana heller. Hur stora är kulorna? Om de är pyttesmå kan de vara ägg till löss eller annan ohyra. Kan du ta en bild och fråga igen. 

Med vänlig hälsning

Sylvia