Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Pelargoner i balkonglådor

Hejsan!
De senaste tre åren har mina pelargoner i balkonglådor vissnat ner, knappt ett blad kvar i mitten av sommaren och definitivt inga blommor. Men när hösten kommer får de nytt liv igen och blommar som aldrig förr när det är dags att avveckla. Min fundering är om det är för varmt, de har sol från tidiga morgon till eftermiddag. Undrar i så fall om det finns något lämpligare att plantera i mina lådor?

Ulrica 

Odla Svarar: 

Det har kommit nya djupa, självvattnande balkonglådor om det skulle vara ngt. Det troliga är nämligen vattenbrist och för varmt för rötterna i de grunda lådorna du antagligen har dom i, eftersom de sätter igång på hösten när det blir svalare och regnar mer.

Om du ändå vill ha kvar de grunda lådorna så välj växter som tål torka, t.ex. den nya silvernjurvindan och suckulenta växter som doroteablomma och olika fetbladsväxter.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.