Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Pelargon

Hej!
Jag brukar ha pelargoner i en kruka på bordet i mitt uterum. De har haft en förmåga att förr eller senare fälla blomblad som liksom suger sej fast i vaxduken under och när jag torkar av så blir det långa ränder av bladens färg.

Är det rätt uppfattat att just rosenpelargon (eller heter det rosenknoppspelargon?) är en sort som inte ställer till det så på samma sätt? Eller är det kanske äppelblomspelargon?

Ewa i GBG

Odla Svarar: 

Tyvärr har jag inte hört något om detta. Kanske kan du fråga Pelargonsällskapet? http://www.pelargonsallskapet.com/

Annars så kanske du kan ha en liten pappersduk under pelargonen, t.ex. ett vackert tårtpapper? Den går ju att byta om det skulle bli fläckar på den.

Sylvia