Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Passionsfrukt i kruka

Hej Sylvia,
jag stoppade ned några frön från en passionsfrukt i en kruka, efter ca 3 månader började den att växa, nu 1.5 år senare har den växt så den är drygt 5 meter lång. jag har den i en uppvärmd vinterträdgård och den täcker snart hela taket. Tror du att det går att få den att bära frukt? Och tror du i så fall att jag ska klippa ned den? Jag har frågat flera om den, men ingen har hört talas om att man kan odla passionsfrukt här!!!

Jättetacksam för ett svar.
Hälsningar Mikael i zon 5

Odla Svarar: 

Jodå, den kan bära frukt. Men den behöver ju pollineras, så om det inte kommer insekter in i din vinterträdgård, får du själv leka bi med en liten pensel.

Om du tycker att växten är för stor, kan du klippa den något på våren (mars, ungefär) när en ny tillväxtperiod ska börja. Men alldeles ner till backen ska den inte klippas, korta bara något där du tycker att det är för långa revor.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.