Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Paradisträd

Hej
Jag har tagit ett skott ifrån ett paradisträd (skottet växte bredvid trädet) och satt det i en kruka i fönstret. Nu har skottet vuxit och blivit långt. Jag vill att det ska bli ett träd men inga grenar bildas den växer endast på längden. Hur ska jag göra för att det ska bli ett träd?

Tacksam för all hjälp
/ Moa

Odla Svarar: 

Om du vill ha ett träd så låt den nu växa tills du tycker att stammen är lagom hög. Sedan knipsar du av toppen och låter kronan grena sig (det gör det när man tagit toppen!).

Plocka bort alla grenar som kommer under kronan, så att stammen blir slät. Det tar ju några år men det är roligt med ett träd som man har "gjort själv".

Sylvia