Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Paprikaplanta

Hej.
Jag har en paprikaplanta som har både blommor och en frukt. Men nu har hittills två blommor ruttnat och fallit av. Vad kan det bero på? En gång hittade jag ett litet brunt djur och det fanns spinn också. Men jag duschade bort det. Kan det bero på det. Eller är det för stor kruka kanske?

Tacksam för svar.
Iyad

Odla Svarar: 

Det kan i stort sett bero på vad som helst. Det behöver inte vara en sjukdom. Den kanske led brist på ljus och värme och fann att det inte var meningsfullt att låta dessa frukter mogna. Då sparar den energin till nästa och hoppas på bättre förhållanden. Det är ju tidigt på säsongen här i mörka norden.

Man kan nästan tro att växterna tänker men det är skyddsmekanismer som kommer fram fast vi tycker det är onödigt för vi har ju tänkt att sköta växten men det "vet" ju inte växten.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.