Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Paphiopedilum Deperle

Jag har en Paphiopedilum Deperle som är ca 3 år gammal. Den har blommat om och har ett fint bladverk. Nu har flera skott vuxit till och de vill knoppa av sig själva och hela plantan verkar ha löst sittande rötter. Antar att plantan måste delas och hur ska jag göra så att det blir så bra som möjligt?

Hälsningar
Cecilia

Odla Svarar: 

Hej Cecilia,
Har du delat plantan än? Om inte så behövs det nog ej heller. Bara plantera om och placera ner rötterna i komposten så löser det sig nog. Eller dela om båda plantorna blir stora nog (minst 2 skott per planta).

Vänligen,
Björn