Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Papegojblomma

Hej Sylvia!
Skickade en fråga till dig om min papegojblomma som inte vill blomma.

Vore tacksam för ett svar.
Gunilla

Odla Svarar: 

Ja du.... jag har haft samma problem så jag vet inte vad jag ska göra med den! Köpte frö från Madeira för många år sedan, drog upp en planta som blommade en gång, men sedan dess har den tjurat.

Jag antar att felet är att den vill stå ute i rabatten alt. i ett växthus i jordbädden för att bilda nya blombara skott och det kan jag inte erbjuda den, för att den inte klarar kylan på vintern. Så jag har fått nöja mig att ha den ute i sin kruka under sommaren och hoppas, men hittills förgäves. Så tyvärr kan jag inte råda dig bättre.

Sylvia