Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Pachira aquatica

Hej!
Har en strandkastanj (Pachira aquatica) som jag har lite problem med. Den får gulnande/vita blad medan andra blir bruna i kanterna och tillslut blad som trillar av. Har provat att ha den i såväl söder som västerfönster, både direkt på fönsterbläcket, strax bredvid fönstret och en bit in i rummet. Har provat både att vattna ofta och mer sällan och med och utan näring. Den har en ganska stor kruka.

Känns tråkigt att se min växt tyna bort, vad gör jag för fel? (Har tillgång till ej inglasad balkong i söderläge, skulle den må bättre där?)

Tacksam för svar!
 mvh Ullis

Odla Svarar: 

Kolla så den inte har rotnematoder eller rotröta! Byt jord vid behov, blanda i sand.

Och så kan du pröva under sommaren hur den trivs ute, men den tål inte frost och behöver avhärdas sakta för att stå ute under sommaren.

Sylvia