Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Oxelhäck intill garageuppfart

Hej
Jag har breddat garageuppfarten och där intill så står det en oxelhäck. Vi har grävt ca:70cm ifrån häcken och lite smårötter syns, nu gråter nästan grannen om att häcken kommer att dö (häcken är ifrån 1950). Är det så eller kan jag lugna henne med att den är ganska tålig..? Rötterna på hennes sida är ju helt orörda så näring får den ju i alla fall. Vi ska sätta en mur av stenblock så rötterna kommer ju inte att synas och då blir dom ju skyddade.

Ska jag börja titta efter nytt boende eller vad ska jag göra?

Tacksam för svar
MVH Jens

Odla Svarar: 

Risken att häcken skall ta skada är minimal men om det är en ögonsten så brukar inte argument hjälpa. Häcken kommer att ha rötter även under asfalten och suga upp det grundvatten som sipprar upp.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.