Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Oxelhäck

Det är mossa nere på huvudstammarna som är ca 20 cm höga. Skall man ta bort det? Är fuktigt under mossan. Häcken är gammal, över 30 år.

Kenneth

Odla Svarar: 

Om häcken är så gammal som 30 år så håller den ju på att bli till åldern. Det är så med växter som med oss människor att vi blir gamla och mossiga och till slut dör vi. Så gläds åt häcken så länge den finns, sedan kan ni ersätta den med en ny efter en grundlig jordförbättring.

Visst kan du borsta bort mossan så att inte stammarna murknar i fukten, och kanske på så sätt förlänga häckens ålder med några år.

Sylvia