Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Övervintring av passionsblomma

Hej!
Har en jättefin passionsblomma som blommat rikligt under sommaren och gör det fortfarande. Jag har tre olika sorter planterade i en stor utekruka, men undrar nu hur jag gör när frosten kommer. Hur ska den övervintras? Inne i värmen eller i vårt uterum som håller några grader varmt under vintern?

Annika

Odla Svarar: 

Det går nog bra att flytta den nu in i uterummet, den klarar sig om du skaffar en frostvakt som ser till att det inte blir minusgrader där. Det blir bra om det är 7-10 plusgrader där vintern igenom. Vattna den ibland under vintern så att den inte torkar ut alldeles.

Sylvia