Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Övervintring av Diadembuske

Köpte en Diadembuske i somras som har blommat rikligt hela sommaren och hösten. Nu har den tappat både bladen och blommorna. Jag vill veta om det går att övervintra den och hur?

Lena

Odla Svarar: 

Tibouchina urvilleana eller diadembuske blommar hela året i sitt hemland Brasilien. Den trivs bäst i soliga, varma och fuktiga miljöer, så ett varmväxthus är den bästa platsen för den. Har du inte ett sådant att erbjuda (kanske inackordering i någon handelsträdgård?) så ta in den och placera så ljust som möjligt, under ett lysrör, duscha ofta.

Men du säger att den tappat både blad och blommor...? Kanske har den förfrusit då? Pröva ändå att ta in den, det kan komma nya blad.

Sylvia