Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Övervintrad änglatrumpet

Hej!
Hittade precis er sida på nätet och tänkte passa på att ställa några frågor. Fick en änglatrumpet i höstas som var beskuren till ca 1,5 m hög och 1m vid i toppen, hade varit ca 0,5 m till åt varje håll. Den har stått i ett rum på övervåningen under vintern. Har inte haft någon värme på där så det har väl varit kring 17 grader under vintern. Nu till mitt stora bekymmer, vattningen. Ge den absolut inte för mycket! sa alla. Har då frågat hur mycket man ska ge, lagom, har det inte helt uttömmande svaret blivit. Nu är jag rädd att min praktfulla blomma torkat ihjäl. Har gett den vatten ca 4 ggr sen i höstas. Den står i en kruka på runt 30 liter och har fått 1-1.5 liter per gång. Det som gör mig orolig är att barken känns som den skrumpnat ihop eller rättare sagt att stammen skrumpnat ihop. Det känns som den torra barken blivit för stor för stammen. Har nu gett den rejält med vatten, nu står den mer eller mindre i blöt sen en dag tillbaka. Finns det hopp och vad ska jag göra för att väcka den till liv igen? 

Vore hemskt tacksam för svar...
/Daniel

Odla Svarar: 

Det du kan göra nu är att försöka vattna den och så behöver den ljus och värme också, alltså flytta den till boningsrummet framför ditt ljusaste fönster. Den har förmodligen fått vatten för sällan i förhållande till värmen, den ska inte tillåtas skrumpna ihop.

Om den börjar visar livstecken efter någon vecka, så byt jord till den och fortsätt att vattna och efter ytterligare några veckor börja gödsla också, när den kommit igång ordentligt.

Lycka till!
Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.