Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Övervintra ros i kruka

En "bukett"ros som vi fick i våras har jag rotat och nu har den stått i en kruka ute under sommaren, den har växt en del men inga blommor har kommit.

Hur övervintrar jag den, här i zon 4-5?

Tacksam för svar
Elsie

Odla Svarar: 

Bukettrosor kan vara av hos oss icke-härdiga sorter, så jag tycker att du ska övervintra den i ett förråd eller källare e.d. där det blir lagom kallt men inte minusgrader. Kolla vattningen då och då, men den behöver inte mycket vatten om den har tappat bladen, bara så att rötterna inte torkar. Du kan ha den ute så länge det går, dvs så länge det inte är frost.

Sylvia