Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Övervintra lavendel i kruka

Hej
Jag har en stor lavendel i en stor betongkruka. Jag bor i norra västmanland, så jag tror att jag måste ställa undan den? Men krukan är jättetung, går det att plantera om den i en mindre kruka och ställa den i garaget? Måste den ha ljus över vintern? Eller hur gör jag?

mvh Karin

Odla Svarar: 

Det är inte så enkelt att plantera om växter just nu när de ska till att övervintra. De måste ju hinna rota sig igen. Enklast kanske om du skaffar en s.k. säckkärra/magasinkärra, kostar inte särskilt mycket. Med den kärrar du sedan enkelt stora krukor och jordsäckar.

Se t.ex. här: http://www.rusta.se/magasinkarra_p30951265.html

Sylvia