Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Övervintra Heliotrop

Jag har tagit ett skott från en Heliotrop av bekanta och fått den att överleva och blomma. Den har fortfarande några små blommor kvar. Blomman är ca 2 dm hög och det finns blad kvar men flera har vissnat.

Kan man få en Heliotrop att övervintra, än så länge har det ju gått bra. Jag vattnar någon gång i veckan och den står i ett österfönster.

Hälsningar Inger Lundell

Odla Svarar: 

Du har ju nästan lyckats! Visst kan man få den att överleva, men den håller sig inte särskilt snygg. Om man lyckas få den fram till våren, kan man sedan klippa ner den, byta jord och börja driva igen. Och hoppas.

Lycka till!

Sylvia