Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Övervintra Alstromeria i kruka

Jag har en Alstromeria i kruka som blommat fantastiskt hela sommaren. Skulle vilja spara den, hur gör jag? (Såg att ni fått frågan 2004, men då inte visste hur. Har det framkommit något nytt under året, eller finns det kanske någon som testat?)

Kristina

Odla Svarar: 

Tyvärr är vi inte mycket klokare nu heller, det är ju en ny växt hos oss. Dock ska den vara vinterhärdig i zon 1-2 om den är planterad i jorden och vintertäcks.

I kruka tror jag det är enklast att ta in den i ett utrymme som håller några plusgrader under vintern. Den får gärna vissna ner, den är ju en perenn växt som ska komma igen på våren. Men kolla några gånger under vintern så att den inte blir helt snustorr, dock ska den inte vara blöt heller, bara lite fuktig så att inte rötterna dör.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.