Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ostheimer saknar blad

Jag planterade ett surkörsbärsträd "Ostheimer" förra våren. Det gav massor med frukt på hösten. I år kommer dock blad och blommor väldigt långt ut på grenarna. På en 1 meter lång gren är det bara ca 1 decimeter med blad och fruktkart. Jag har tittat på plantskolor och alla Ostheimer ser ut så. Ska jag beskära? Mer vatten och näring? Blir det bättre när trädet växer till sig?

Tina

Odla Svarar: 

Det låter ju märkligt, men det kan vara resultat av denna mycket torra vår. Så pröva att vattna om det inte regnar mycket. Gödsla också nu före midsommar. Dock är det för sent för i år att få fler blad på den, men kanske nästa år.

Om du vill beskära så gör det först efter skörd på hösten, dock måste man inte.

Sylvia