Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Osmocote

Hej!
Kan man använda Osmocote-gödning till växter som ska ge frukt (chili, tomater)? Jag har läst att det finns olika typer av Osmocote, men på den jag hittade står det att det är för inom- och utomhus-plantor. Om man inte bör använda Osmocote, vad ska man i så fall göda med?

Tack på förhand
Helena

Odla Svarar: 

Osmocote är ett varumärke och så vitt jag kan se av denna site http://www.osmocote.com/ innehåller det NPK dvs. kväve fosfor och kalium i lika delar dvs. ett fullgödsel medel. Om man godtar konstgödsel till det man ska äta är det inget problem men vill man ha ekologiska grönsaker är gräsklipp likvärdigt och ger inga risker för eventuella tillsatser.

Göran