Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ormhassel

Trollpil, Salix babylonica 'Tortuosa'I backen i vår trädgård står två buskar som kanske är 1½ m höga och lika breda. De har vridna grenar och smala blad. just nu har de hängen också. Jag tog en bild men är inte säker på om det går att urskilja hur dom ser ut. Någonstans klingar det att det kunde vara ormhassel men har inte den bredare blad. Våra blad är kanske 4 cm långa och 1 cm breda.

Carl Ove

Odla Svarar: 

Nej, det är inte ormassel men väl en trollpil! :-) Salix babylonica 'Tortuosa' heter den vanligaste sorten men det finns fler.

Sylvia