Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ormbunke träjon

Hej
Köpte några ormbunkar (träjon, Dryopteris erythrosora) och planterade förra året i en rabatt som har sol några timmar på förmiddagen men sedan skugga. Nu har det endast kommit upp några mycket små och väldigt få ludna bruna skott (?) som inte ens är en cm höga. Den verkar nästan inte levande. Jorden är ganska lucker (och hyfsat fuktig) och jag har gödslat den lite med hönsgödsel för några veckor sedan. Borde den ha artat sig bättre eller är den väldigt sen. Har läst någonstans att den skall vara lätt att lyckas med! Har funderat på att slänga dem eftersom de ser för gräsliga ut just nu.

Hälsningar Jenny

Odla Svarar: 

Ormbunkar är sena i starten, mina är också först nu på gång, då det har varit så kall och sen vår. Så vänta och se. Den kommer att bli allt större under åren.

Sylvia