Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Orkidébok - information

Hej!
Det var länge sedan jag höll på med orkidéer, har övergått till pelargoner men jag kunde inte låta bli att köpa en begagnad orkidébok när jag såg den. Författaren heter Matthias Riehl och bokens namn är Orchids, tror den är från 1958. Boken har stora härliga bilder i 8-färgs offset litografi från originalvattenfärgsteckningar. De ser verkligen ut som vackra tavlor. Nu undrar jag om du kan ge någon information om författaren, har det gjorts fler böcker av samma slag?

Tacksam för svar,
Susanne Frölind

Odla Svarar: 

Hej Susanne,
Jag har bara hittat en bok av denna författare som handlar om orkidéer. Denna bok är "Große Liebe zu Orchideen" och finns att köpa bland annat hos http://www.antiqbook.nl/boox/sto/books6000.shtml. Det verkar också finnas en nutida tysk författare av barnböcker som har samma namn men det är troligen ej samma person :)

Vänligen,
Björn