Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Orkidé

Vad gör jag för fel? Det kommer (barn) keikis på en keikis som jag plantera i egen kruka för ett år sen. Det är en dendrobium Stardust. Moderplantan har också 2 barn vid roten nu. Den blommade senaste sommar men nu ser jag inga knopp början på den.

Tacksam för svar Vad ska jag göra?
Hälsningar Solveig, Sjundeå Finland

Odla Svarar: 

Det kan ta olika långa tider innan den blommar igen och keikis blommar vanligen inte de första åren. Dessutom, om moderplantan har koncentrerat sig på att göra keikis, så orkar den inte blomma då. Så du gör nog inget fel, det är bara tiden. Du kan ju i och för sig gödsla med orkidénäring under sommaren.

Sylvia