Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Omplantering och borttagning av syrener

Hej Sylvia,
Jag har några frågor om omplantering av och borttagning av buskar.

Jag har några små syrenbuskar och ett syrenträd jag skulle vilja plantera ihop till en grupp. Är det svårt att flytta dessa? Dessutom har jag en buske jag inte vet namnet på. Den är ganska bar högt upp på stammen och sen är det som en krona högst upp där den är grön. När den blommar blir det mörkrosa blommor. Jag tog av hela den busken. Nu är det väl bara några decimeter bar stam kvar. Antingen tänkte jag ta bort den helt eller om det går flytta den. Vad tror du? En annan buske har små vita runda bär vid blomning. Har den ett stort rotsystem eller är den lätt att ta bort?

Hälsningar en husägare i Värmland

Odla Svarar: 

Hej!
Att flytta ett syrenträd kan fordra sin man... men de mindre buskarna kan gå om du gräver ordentligt. Syren förökas ju genom att man gräver upp rotsticklingar, så om du får med åtminstone hälften av rötterna så är det ett plus. Så varför inte låta trädet vara och flytta dit buskarna?

Buskarna du beskriver kan jag nog inte gissa mig till, du har inga bilder att skicka som e-mail (när de blommar, alltså)?

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.