Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Om Lyckliga Lotta

Hej!
Har en lyckliga lotta, som jag köpte för ett tag sen, den var jättefin från början, den va full av blommor, den har fått stått inne än så länge, på grund av de kalla vädret, men nu ser den inte så fräsch ut längre, vad kan de bero på? Blommorna hänger ner. Vill dom vara ute ändå? Jag har vattnat den när den har behövt vatten.

Tacksam för svar.
Hälsn. Eva i Hälsingland.

Odla Svarar: 

Den har vant sig i det optimala växthusklimatet och mår inget vidare av att komma in i ett varmt, ljusfattigare boningsrum.

Tror nog att den hellre vill vara ute, men var beredd att ta in den om nattfrost hotar. Täck den med plantskyddsväv i början så att den inte chockas igen.

Sylvia