Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Olivträd som tappat blad

Hej,
jag har ett litet olivträd som helt plötsligt har tappat alla sina blad. Jag tror att det kan bero på att jag glömde vattna den en gång, kommer den att klara sig?

Lyad

Odla Svarar: 

Den långa mörka vintern är en stor påfrestning för en Medelhavsväxt. Du kan mycket väl ha vattnat för mycket och det är det som dödat trädet. Olivträdet behöver vintervila men när gumstemperaturen är uppåt 20 grader kommer den inte i vila. Det är svårt att säga om den klarar sig men ställ den så ljust som möjligt så kanske den bryter med nya blad. Vattna mycket sparsamt.

Göran