Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Olika hoyor

Hej Du sakkunnige
Som förstagångsbesökare så tittar jag på köpes och säljes i och finner att ett fåtal entusiaster har eller söker efter sticklingar av olika hoyor. Det låter spännande men vad är det fråga om? I Bonniers stora bok om trädgård finns dessa växter inte omnämnda. Kan det vara något för en äldre herre utan gröna fingrar?

Bert 

Odla Svarar: 

Hoya = det latinska namnet för porslinsblomma. Det är på det viset man numera säger, man blandar friskt latinet med svenskan! Det är nog något för dig, man måste inte vara extremt grönfingrad för att odla porslinsblommor!

Lycka till!
Sylvia