Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ohyra på humle

Hej!
Jag köpt min humle för 1mån sedan och för ca 1 vecka sedan som vart nästan alla blad kritvita och den ser ut att dö nedtill och bladen börjar bli gula. Den växer på höjden och blir större. Jag har den på min balkong som har sol/halvskugga och är en öppen yta. Vad kan det vara och vad kan jag göra för att få bort detta?

MvH Charlotte

Odla Svarar: 

Det låter som ljusbrist nertill. Men om den växer upptill och ser bra ut där uppe, så lever den ju. Det kommer säkert fler skott från marken senare som kan täcka de kala nedre stjälkarna eller så kan du plantera något framför dem.

Sylvia