Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ohyra

Spinnmalens Hej
Vi har en stor buske i vår trädgård som har drabbats av ohyra av något slag. Sänder med lite bilder som visar hur det ser ut och hoppas på att du kan lösa gåtan för oss.

Vi undrar naturligtvis hur vi ska bli av med detta. Om det går att rädda busken?

Tyvärr kan jag inte säga dig vad det är för buske mer än att den blommar med vita blommor under våren. Om du ser vilken buske det är får du gärna tala om det för oss.

Tack på förhand.
Vänliga hälsningar
Monica

Odla Svarar: 

Det är spinnmalens "barnkammare" som vi ser här. Det kommer sedan ut en massa maskar som käkar på plantan, men den brukar repa sig, även efter en total kalätning som kan inträffa ibland.

Du kan försöka spola bort bona med en kraftig stråle från vattenslangen. Ibland hjälper det, maskarna orkar inte klättra upp igen.

Sylvia