Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ogräs i gräsmattan

Hej
I höstas sådde jag gräs på en ganska stor yta. Nu till våren grönskar gräset men framförallt mycket ogräs. Det mesta kan jag identifiera och hantera men det är ett ogräs som är mycket mer frekvent och verkar nästan ta över den sådda ytan. Det liknar dill eller blast från morötter. Just nu är det så mycket att jag undrar om det någonsin går att få bort. Vet du vad det är och har du tips på hur jag blir av med det?

Tacksam för svar
Martin

Odla Svarar: 

Skulle tro att det kan vara baldersbrå.

Tyvärr, det enda du kan göra är att plocka, eftersom det växer i en gräsmatta så det går inte att behandla med ogräsmedel utan att ta död på gräset också!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.