Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ogräs

Hej!
Jag har en hel del jordrök som kommer i rabatterna nu på våren. Jag undrar om den konkurrerar mycket med de andra växterna vad det gäller utrymme och näring. Den försvinner ju sedan och är lätt att rensa bort. Jag tycker egentligen den är ganska fin så jag tycker inte att det gör så mycket att den finns där. Samma fråga gäller dvärgvårlök fast den är ju lite tråkigare för det ser så "gräsigt" ut.

mvh
Maj

Odla Svarar: 

Det gör ingen större skada, så plocka bort där den stör, men annars kan den få hållas. Samma sak gäller vårlöken, ta bort om den stör, men annars OK.

Sylvia