Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Odlar chili inomhus

Hejsan
Jag odlar ett par olika sorters chili inomhus under lågenergi-lampor eftersom det är så dåligt med solljus under denna årstid. Jag har lamporna på dygnet runt nu medans dom växer sig (förhoppningsvis) stora och starka. Det jag funderar över är om jag ska ändra ljustiderna för att de ska börja blomma och i så fall när? Tänkte att man kanske ska ändra till 12 timmar ljus/12 timmar mörkt för att på så sätt följa den naturliga dygnsrytmen för plantan. Eller är inte chilin beroende av ljus-cykler för att den ska börja blomma?

Tack på förhand
//Ludde

Odla Svarar: 

Hej!

14 timmar om dygnet är lagom ljusmängd när de är något så när stora.

Lycka till!
Hälsningar
Håkan Pettersson, Etelhems Örtagård, Gotland