Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Odla på balkongen

Hej,
jag är jätteintresserad av alla grönsaker som går att odla på balkongen och nu undrar jag om det stämmer att man kan odla isbergssallad i krukor, jag bor i Luleå och jag undrar även om det går att odla krukgurka här i ett sk balkongväxthus?

Tack på förhand
Anna-Karin

Odla Svarar: 

Ja allting går men resultatet kan variera. Isbergssallad har en pålrot så man bör ha höga krukor så att roten får utrymmen. Gurka går säkert bra men det är ventilationen som är viktig. Ju mindre hus desto vitigare med ventilationen så att det inte blir för varmt när solen skiner.

Göran