Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Odla bambu

Hej
Jag köpte för ungefär tre månader sen två "buketter" bambu (tror jag i alla fall att det är), alltså det satt ihop rätt många "skott" i en "bukett". När jag köpte dem satt de i en kruka med vatten med någon sorts mjuk plast under. Jag lät det vara kvar så men flyttade över dem i en annan kruka som jag fyllt med vatten. Vad jag undrar nu är om jag gjort rätt eller helt fel? För en del skott växer medan andra dör.

MVH /Maria

Odla Svarar: 

Kolla om de har fått rötter. Om så är fallet, kan du plantera dem i kruka med jord. De som dör har förmodligen ruttnat nertill, de kan ju inte stå i vatten hur länge som helst.

Sylvia