Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Nytt problem

Hej!
Jag har alltid tyckt om orkidéer, men har sällan lyckats att få dem att blomma igen. Efter att vi flyttade så har de avblommade orkidéerna fått en ny plats, i ett ljust rum som vi använder som klädkammare och där värmen inte är på. Det är ett ganska svalt rum alltså. Och nu har ett nytt 'problem' uppstått. Orkidéerna har blivit som tokiga och skjuter nya skott och blommar igen och igen! De får jättemycket luftskott också och det börjar nästan bli lite trångt på bänken. Nu misstänker jag att detta kanske innebär att de måste omplanteras också? Hur gör man då? Speciell orkidéjord? Stor eller liten kruka?

Kan jag föröka dom också?
Tacksam för svar!
Nugga

Odla Svarar: 

Hej Nugga,
Så kul att du lyckats bra med dina plantor! Omplantering av plantorna kan du gärna göra. Hur du gör berättas om i min artikel på: http://www.neovita.com/orkideer -> Råd -> Omplantering.)

Lycka till och hör gärna av dig med hur det går!
/ Björn