Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ny trädgård men fel årstid

Hej Sylvia!
Vi har precis flyttat och därmed fått tillgång till ett par oerhört igenvuxna rabatter som inte ser mycket ut för världen men å andra sidan är våra livs första egna rabatter... Därför funderar vi på vad man kan göra med dem så här års?

Så vitt vi kan se har där inte vuxit något annat än ogräs på väldigt länge och vi undrar om det är något vi kan göra nu som vi kan njuta av framåt våren, eller om man måste vänta tills vintern än över innan man tar itu med det?

Oerhört tacksamma för allehanda tips och svar!
Hälsningar Johanna och Calle

Odla Svarar: 

Visst kan ni börja med att röja och göra i ordning rabatter redan nu, om ni inte ser några växter som ska sparas. Men det kan förstås finnas lökväxter som inte syns nu - ta vara på dem i så fall.

Det finns mycket man ska tänka på när man är ny i en trädgård. Så kanske ni skulle skaffa en bok som heter Första trädgården. Här berättas vad man bör göra, i vilken ordning och hur... och framför allt vad man INTE bör göra!

Här är min recension:
http://www.odla.nu/arkiv/rec/91-27-35563-2.shtml

Sylvia