Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ny orkidé på den gamla

Jag har flera s.k. brudorkidéer i många olika färger. De blommar rikligt och om och om igen så de verkar trivas förträffligt. På en av dem har det kommit en sådan stängel som det brukar när det är dags för en ny blomomgång. Men istället för blomknoppar kommer det ett litet grönt blad längst upp i toppen. Jag tror att det är början till en ny planta. Vad ska jag göra? Ska jag låta bladet sitta kvar eller ta bort det? Det vore ju trevligt om det är en ny planta men om det är så kan väl inte den nya plantan sitta kvar på en stängel högt över moderplantan?

Kristina

Odla Svarar: 

Hej Kristina,
Grattis till att dina plantor mår så bra! Det som kanske kommer på den nya stängeln är en keiki. Keiki är en liten planta som så småningom kommer bli stor och blomma. Skötsel av keikis kan du läsa om i min artikel Keikis (småplantor).

Lycka till!
/ Björn

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.