Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

New Dawn Rosor

När jag letade efter klätterrosor, föll jag för New Dawn. Det var praktfulla blommor som skulle växa fort. Mina blommor ser inte ut som på bilderna, dom är enkelbladiga och ser ut som nyponblommor. De bildar också växter som ser ut som nypon. Ska jag klippa bort "nyponen" när de bildas för att få växten att växa bättre? Vi har haft dom i tre år och dom är fortfarande små och spretiga. Vad ska jag göra för att få dom att se ut som på bilderna.

Tacksam för alla knep.
Mvh
Christina

Odla Svarar: 

Hmmm... låter som om du har fått antingen fel sort eller så har den ädla rosen dött och kvar finns ympunderlaget, dvs. vildrosens rötter, som har skickat upp skott. Utan att kunna undersöka hur det ser ut i de nedre regionerna kan jag inte svara bättre.

Sylvia