Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Nerfrusna Agapanthus

Hej,
säkringen till värmefläkten där jag vinterförvarar mina c:a 8 krukor med Agapanthus gick då vi var på skidresa och det var c:a minus 8 grader i ett par dygn.

Ska jag klippa bort de sönderfrusna, fortfarande gröna men sladdriga, bladen? Kan jag hoppas på att det kommer att bryta fram nya blad?

Tacksam för svar - känner lite desperation...
Hälsar Peter

Odla Svarar: 

Ta det lugnt! Agapanthus är inte den mest känsliga av växter, den kan till och med klara sig på friland i södra Sverige i gynnsamma lägen!

Klipp gärna bort "sladdret" och se till att inte utsätta den för ständiga temperaturskillnader nu. På våren börjar du driva som vanligt igen och vi får hoppas det går bra.

Själv glömde jag förresten krukan ute... håller dock tummarna!

Sylvia